Home > blog > Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Met een gloednieuw IPL apparaat zijn onze huidtherapeuten van U-Clinic Cosmedilight in Amsterdam begonnen met het behandelen van ouderdomsvlekken. Een ouderdomsvlek is een goedaardige gepigmenteerde huidafwijking die optreedt bij mensen van middelbare tot oudere leeftijd. Je ziet deze pigmentvlekken vaak op het gelaat, de handruggen, armen en decolleté, maar ook op andere plekken komen ze vaak voor.

Goede resultaten

Omdat veel mensen dit als storend ervaren, hebben we de vraag naar behandelingen zien toenemen. Met het nieuwe IPL apparaat hebben we al verschillende patiënten kunnen helpen, de resultaten waren erg goed. Het pigment was al lichter van kleur na 1 behandeling. Voor het meest optimale resultaat zijn 1 tot 3 behandelingen nodig. In het najaar zetten wij de behandeling weer voort. U mag namelijk niet in de zon zes weken vóór de behandeling en twee weken na de behandeling.

Afspraak

Wilt u na de zomer ook van uw pigmentvlekken af? Neem alvast contact met ons op voor een afspraak.