Camouflagetherapie: make-up, maar dan beter

Bij Cosmedilight – onderdeel van U-Clinic – zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van uiteenlopende huidproblemen, zoals couperose, acne, overbeharing en pigmentvlekken. Direct na een therapie is de huid soms erg rood en vlekkerig. Daarnaast zijn er patiënten met chronische verkleuringen en littekens. Camouflagetherapie kan een oplossing zijn.

Eigenlijk is camouflagetherapie geen echte medische behandeling maar meer het bedekken van de symptomen. Wij gebruiken daarvoor Lycogel, een water- en veegvaste crème die de huid voedt en beschermt, en die geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huidtypen. Lycogel dekt beter dan normale foundation, sluit de huid niet af en heeft bovendien een ontstekingsremmende en kalmerende werking. Daardoor kunnen we het direct na de behandeling aanbrengen. Tevens bevat Lycogel SPF 30, een goede bescherming tegen zonlicht.We selecteren de Lycogel met een kleur die precies aansluit bij uw huidtype.

Vergoedingen en contact

Hebt u problemen met uw huid, neemt u dan vooral contact met ons op. Of camouflagetherapie vergoed wordt, hangt af van uw verzekeraar en uw aanvullende polis.

Naam

U-Clinic locaties

U-Clinic Amstelveen
Asserring 184A
1187 KL Amstelveen
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Amsterdam
Haarlemmerweg 25A
1051 KN Amsterdam
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Bussum
Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
routeplanner

> flebologie
> proctologie

U-Clinic Hattem
Eikenlaan 15
8051 BD Hattem
routeplanner

> flebologie
> proctologie

Algemene contactgegevens
Tel: 085 - 022 0580
E-mail: info@u-clinic.nl
Bekijk de >kaart<

Openingstijden
ma t/m vrij 09:00 - 17:00 u
Avondpoli op afspraak

© 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |