De persoonlijke touch van U-Clinic

13 oktober 2014

Welkom op onze nieuwe website! U-Clinic is de nieuwe naam voor Medikliniek, gevestigd in Bussum, Loenen aan de Vecht, Rosmalen, Hattem en Amsterdam. De naamswijziging komt voort uit de vorming van een landelijke organisatie om kwaliteit en professionalisering nog verder te verbeteren.

Zorg rondom patiënt

U-Clinic is opgericht door dr. Hans Coveliers met het idee dat de zorg rond de patiënt georganiseerd moet worden, niet rond een specialisme. Bij U-Clinic draait alles om u. Dat betekent dat de specialisten niet alleen worden geselecteerd op hun vakkundigheid, maar vooral ook op hun behoefte en vermogen patiënten te behandelen als méns. U-Clinic is gespecialiseerd in de behandeling van tamelijk intieme, persoonlijke klachten: spataderen, aambeien, ongewenste beharing, overmatig zweten en huidziekten.

Persoonlijke begeleiding

De specialisten, maar ook de assistenten en mensen van de receptie, vinden het prettig om u zo persoonlijk mogelijk te begeleiden, van uw allereerste kennismaking via de telefoon of per mail, tot en met de nazorg. U-Clinic is daarin niet uniek, maar doet wel erg zijn best om juist op dit vlak uit te blinken. Uit de reacties en commentaren van patiënten blijkt dat ze daar heel aardig in slagen.

Meer informatie

Op deze nieuwe website vindt u alle informatie te vinden over de mogelijke behandelingen, of u kunt contact opnemen voor het maken van een afspraak