U-Clinic trots op ZKN- en spataderkeurmerk

16 oktober 2014

Op maandag 6 oktober 2014 heeft U-Clinic van de Hart&Vaatgroep wederom het spataderkeurmerk ontvangen. Dit keurmerk helpt patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis of behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden. Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten. De Hart&Vaatgroep vindt het belangrijk dat mensen met spataderen weten waar goede zorg wordt geboden.

Trots

U-Clinic is trots dit keurmerk voor het derde jaar op rij te hebben ontvangen. Hans Coveliers, oprichter van U-Clinic en vaatchirurg: “Dat wij al jaren goede spataderzorg bieden is bekend, maar deze erkenning van de Hart&Vaatgroep blijft hier ons de bevestiging van geven. We zijn trots dat we voldoen aan de aangescherpte kwaliteitscriteria en streven ernaar deze goede zorg voort te zetten.”

ZKN-keurmerk

Ook heeft U-Clinic nu voor alle locaties het ZKN-keurmerk ontvangen. Dit betekent in het kort dat U-Clinic betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg aanbiedt.  Het keurmerk hadden we al voor locaties Bussum, Loenen en Rosmalen, maar nu ook voor Westerpark en Veluwe. In deze animatie wordt duidelijk uitgelegd wat het ZKN-keurmerk inhoudt: