Voorgoed verlost van overmatig zweten met miraDry

23 oktober 2014

U-Clinic heeft een nieuwe revolutionaire behandeling tegen overmatig zweten onder de oksels: miraDry. Omdat overmatig transpirerende oksels een grote handicap kunnen zijn, is er veel vraag naar behandelingen. Tot nu toe heeft de behandeling van overmatig zweten bestaan uit injecties met botuline toxine (botox) of chirurgische ingrepen. Botuline toxine heeft slechts een tijdelijk effect en chirurgische ingrepen geven risico op ernstige complicaties en vergen soms langdurig herstel. Maar nu bieden wij de blijvend effectieve miraDry behandeling.

Tevreden patiënten

De behandeling wordt sinds 2011 met veel succes in de VS toegepast. De miraDry is zo effectief en veilig dat er een FDA goedkeuring is afgegeven. En onderzoek laat een patiënttevredenheidsscore zien van ruim 90%!

Zweetreductie van 82%

De miraDry procedure wordt uitgevoerd in de behandelkamer van de arts onder lokale verdoving. De behandeling bestaat uit 1 of 2 sessies van circa 1 uur, met een tussentijd van 3 maanden voor een optimaal resultaat. Uit recent klinisch onderzoek is gebleken dat na 2 miraDry behandelingen de gemiddelde reductie van okselzweet 82% bedraagt.

Veilig en weinig bijwerkingen

miraDry is een selectief instrument in de behandeling van overmatig transpirerende oksels met een ongekend blijvend effect. De behandeling is veilig en kent een minimale hersteltijd. Meteen na een behandeling zou u in staat moeten zijn om uw normale activiteiten of werk weer op te pakken. En binnen een aantal dagen kunt u doorgaans weer beginnen met sporten. Naar verwachting wordt de miraDry de absolute eerste keus voor de behandeling van overmatig transpirerende oksels.

Maak nu een afspraak

Heeft u genoeg gezweet deze zomer? Wilt u nu van uw natte oksels af? Maak een afspraak voor een miraDry behandeling met blijvend resultaat.