Hyperhidrose - serieuze transpiratieproblemen

Overmatige transpiratie is voor veel mensen zo erg dat ze zich belemmerd voelen in hun dagelijks functioneren. Veel van hen kunnen kleding maar één dag dragen en sommigen moeten zelfs gedurende de dag nog eens een schoon hemd of schone sokken aantrekken. En iemand met continu zwetende handen heeft natuurlijk vooral in de sociale en zakelijke omgang (handen schudden) een probleem.

We kunnen overmatige transpiratie op verschillende manieren behandelen. Samen met u bespreken wij een passende aanpak overmatig zweten.

Behandeling van overmatig zweten

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waarvan wij enkel de miraDry met blijvende werking aanbieden. Want de meeste behandelingen zijn van tijdelijke aard. Zoals injecties dat gedurende enkele maanden het signaal naar de zweetklieren blokkeert. Het afsluiten van de zweetmondjes met iontoforese (elektrische impulsen) werkt met name goed voor handen en voeten, maar moet elke drie à vier dagen herhaald worden.

Een drastische aanpak is de chirurgische ingreep. Zoals een thoracale sympathectomie, waarbij de chirurg een zenuw in de borstkas doorknipt. Ook het geheel verwijderen van de zweetklieren in de oksels is een mogelijkheid. Net als bij alle operatieve ingrepen zitten hier risico’s aan en kunnen littekens achter blijven. Dr. Hans Coveliers voert deze operaties uit in België. Deze behandelingen worden niet in onze kliniek uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis in Aalst.

De nieuwste behandeling van okselzweet is het permanent uitschakelen van de zweetklieren met radio-magnetische straling. Daarvoor kunt u wel bij ons terecht.

miraDry behandeling tegen overmatig okselzweet

De miraDry-behandeling tegen overmatig okselzweet voeren wij op onze locatie Westerpark in Amsterdam uit. De behandeling vindt plaats in twee sessies met drie maanden tussentijd. Na de tweede behandeling hebt u gegarandeerd blijvend droge oksels. Deze poliklinische methode werkt uitstekend én definitief, kent geen bijwerkingen en is ook nog eens veel voordeliger dan een operatieve ingreep of jarenlange herhaalbehandelingen.

Meer informatie over de behandeling tegen overmatig zweten

Wilt u op korte termijn een afspraak om tijdens een intakegesprek met onze specialist te praten over uw transpiratieprobleem? Neem contact met ons op. Ziet u op tegen de kosten maar wilt u wel graag op de hoogte blijven van eventuele vergoedingen in de kosten? Neem ook dan contact op. Wij noteren graag uw gegevens en geven u een bericht zodra de verzekeraars over de brug komen.

U-Clinic locaties

U-Clinic Amstelveen
Asserring 184A
1187 KL Amstelveen
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Amsterdam
Haarlemmerweg 25A
1051 KN Amsterdam
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Bussum
Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
routeplanner

> flebologie
> proctologie

U-Clinic Hattem
Eikenlaan 15
8051 BD Hattem
routeplanner

> flebologie
> proctologie

Algemene contactgegevens
Tel: 085 - 022 0580
E-mail: info@u-clinic.nl
Bekijk de >kaart<

Openingstijden
ma t/m vrij 09:00 - 17:00 u
Avondpoli op afspraak

© 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |