Onze professionele huidtherapeuten kunnen u helpen bij de behandeling van verschillende huidproblemen, zoals overmatige beharing, acne, lymfoedeem en couperose. En bij camouflage van wijnvlekken of andere pigmentvlekken. Cosmedilight, de huidtherapeutische praktijk van U-Clinic, werkt nauw samen met de in hetzelfde pand gevestigde dermatologen.

De huid is een zeer complex orgaan dat ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. De huid reguleert de lichaamstemperatuur en strijdt tegen ziektes en infecties. Maar de huid is ook kwetsbaar. Iedereen maakt in zijn leven wel een aantal huidproblemen mee, zoals jeugdpuistjes (acne), pigmentvlekken of couperose. Sommige van die problemen moeten behandeld worden door een huidspecialist, de dermatoloog. Veel problemen kunnen ook behandeld worden door een huidtherapeut. Bij de U-Clinic-vestiging van Cosmedilight werken diverse zeer professionele en ervaren huidtherapeuten aan:

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.
 
Via deze link kunt u de registratie van onze huidtherapeuten opzoeken: kwaliteitsregisterparamedici.nl/raadplegenregister

Onder dermatologische supervisie

Het bijzondere van Cosmedilight is dat deze gespecialiseerde kliniek voor huidtherapie is opgezet door dermatologen. Er is altijd een huidspecialist aanwezig om de huidtherapeuten eventueel te adviseren. Ziet de therapeut een verdacht plekje, dan is er vaak een dermatoloog ter plekke om te adviseren.

Prijzen en contact

Voor de verwachte kosten van uw behandeling kunt u altijd contact opnemen met U-Clinic Westerpark via 020-6868655.
Hieronder staan de meest voorkomende behandelingen en hun prijzen vermeld. U kunt ook hier de volledige prijslijst aanklikken.

 

Intake kosteloos en vrijblijvend
Elektrische epilatie vanaf € 45,-
Laserontharing LightSheer Diode
– bovenlip € 65,-
– oksels € 75,-
– bikinilijn vanaf € 90,-
– pakket oksels en bikinilijn € 150,-
– onderbenen € 145,-
– gelaat € 175,-
– kin € 65,-
– pakket kin en bovenlip € 100,-
Acnétherapie vanaf € 40,-
Peeling € 80,-
Dermapen klein / groot € 75,- / € 125,-
Couperosebehandeling door middel van IPL vanaf € 125,-
Pigmentvlekken behandelen door middel van IPL vanaf € 50,-
Schimmelnagelbehandeling door middel van laser € 20,- per nagel
Goedaardige huidtumoren verwijderen vanaf € 45,-
Miradry eerste behandeling vanaf € 1.450,-
Miradry tweede behandeling vanaf € 975,-

Geen verwijzing nodig

Sinds 2011 heeft u directe toegang tot een huidtherapeut; dit houdt in dat u geen verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig heeft, tenzij uw zorgverzekeraar daarom vraagt. Wanneer u zich zonder verwijzing tot een huidtherapeut wendt, zal de algemene anamnese (het intakegesprek) worden uitgebreid met een screening waarin uw huid onderzocht wordt. Indien nodig, zal u naar de huisarts of een medisch specialist verwezen worden.

Vergoedingen checken bij zorgverzekeraar

Behandelingen kunnen in aanmerking komen voor (gedeelte) vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de voorwaarden van uw basis- en aanvullende zorgverzekering, de indicatie en de soort en duur van de behandeling(en). Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen of u recht hebt op vergoeding en zo ja, welke kosten er in uw polis gedekt zijn.
Als het gaat om de vergoeding van de behandelingen, zijn er grote verschillen tussen zorgverzekeraars. Zie voor meer uitleg onze pagina Kosten en Vergoedingen.

Hebt u problemen met uw huid en wilt u een professioneel advies, neemt u dan vooral contact op met onze kliniek dermatologie en huidtherapie.

TIP: Meer kans op succesvolle laserbehandeling? Zorg zelf voor een goede voorbereiding!