Zaterdag 15 september 2018: Open dag bij U-Clinic Hattem

16 augustus 2018

Op zaterdag 15 september is er weer een Open Dag op onze locatie in Hattem! Hier kunt u uw vragen stellen over de verschillende behandelingen voor spataderen en aambeien, een gratis Quickscan van uw benen en kunt u onze kliniek eens van binnen bekijken!

Vraag het de specialisten!

Vaatchirurgen drs. Jur Kievit , dr. Arno Wiersema en dr. Erik Tournoij voeren tijdens deze dag ook gratis Quickscans uit. Dit zijn duplex(echo)-onderzoeken, waarbij uw aderen zichtbaar worden en de stroomrichting van het bloed te zien is. Zo is te zien of er eventuele lekkages zijn die spataderen veroorzaken, of er vaten dicht zitten met stolsels.
Daarnaast is ook chirurg-proctologe drs. Bianka van der Oord aanwezig om uw vragen met betrekking tot anale aandoeningen te beantwoorden.

U kunt tijdens deze dag direct een afspraak maken voor behandeling.

Welkom!

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur. U kunt gewoon langskomen, u hoeft zich niet aan te melden. Natuurlijk staat er koffie of thee met iets lekkers klaar. Na afloop kunt u onze informatieve brochure meenemen om thuis nog eens door te nemen. Tot dan!

U-Clinic Veluwe
Eikenlaan 15
8051 BD Hattem
T: 038 444 0188
E: veluwe@u-clinic.nl