Behandelingen

U bent hier bij U-Clinic. Een ‘focus-kliniek’, gespecialiseerd in de behandeling van de hierboven genoemde kwalen en ongemakken. Doordat wij ons concentreren op deze behandelingen, kunnen wij u beter helpen. Een ander belangrijk voordeel van U-Clinic is de betrokkenheid van de specialisten. Onze artsen vinden een goed persoonlijk contact erg belangrijk voor de kwaliteit van hun werk. Ze nemen ruim de tijd voor u en doen zélf de voorbespreking, de diagnose en de nazorg. Zie voor meer informatie over onze unieke aanpak ook het hoofdstuk ‘Over U-Clinic’.

Anale aandoeningen

Niemand spreekt graag over anale aandoeningen, zoals aambeien. Toch hebben miljoenen patiënten last van pijn en bloedingen rond de anus. Ze blijven er vaak mee rondlopen, omdat ze er niet over willen beginnen bij de huisarts. Dat is jammer, want aambeien zijn in veel gevallen eenvoudig, snel en zonder veel lichamelijk ongemak te behandelen. U kunt bij ons in Amsterdam, Bussum en Hattem terecht voor deze zorg.

Lees verder >>>

Spataderen behandeling

Hebt u erg last van zware benen en pijnlijke opgezwollen aderen? Of u hebt vooral moeite met de esthetische kant van ontsierende spataderen? Wij kunnen uw klachten verhelpen. De behandeling van spataderen kan tegenwoordig poliklinisch gebeuren, en is afgezien van een paar verdovende prikjes absoluut niet pijnlijk. Wij behandelen spataderen in Amsterdam, Bussum en Hattem.

Lees verder >>>

Definitief ontharen

Onze U-Clinic-vestiging Cosmedilight in Amsterdam is een van de bekendste en meest betrouwbare ontharingsklinieken van Nederland. De behandeling met laserlicht vindt er plaats onder supervisie van een gespecialiseerd dermatoloog (huidarts) en ook qua klantgerichtheid kunt u rekenen op de unieke U-Clinic topkwaliteit.

Lees verder >>>

Huidproblemen

De huid is een kwetsbaar orgaan, waar van alles mis mee kan gaan. Denk aan acne, infecties, kanker, wratten en schimmels, die dan ook vaak de nagels aantasten. De top-dermatologen van U-Clinic buigen zich graag over uw huidproblemen en gaan in nauw overleg met u op zoek naar de beste behandeling. U kunt hiervoor in Amsterdam bij onze dermatologen een afspraak maken.

Lees verder >>>

Huidtherapie

Onze professionele huidtherapeuten kunnen u helpen bij de behandeling van verschillende huidproblemen, zoals overmatige beharing, acne, lymfoedeem, couperose, schimmelnagels, ouderdomswratjes en peelings. En bij camouflage van wijnvlekken of andere pigmentvlekken. Cosmedilight, de huidtherapeutische praktijk van U-Clinic bij het Westerpark in Amsterdam, werkt nauw samen met de in hetzelfde pand gevestigde dermatologen. Bijzondere vermelding verdient ons nieuwe miraDry apparaat voor effectieve definitieve behandeling van de zweetklieren onder de oksels.

Lees verder >>>