Home > Over ons

Over ons

Persoonlijke zorg door de beste medisch specialisten

U-Clinic levert de beste medisch gespecialiseerde zorg op het gebied van dermatologie, flebologie en proctologie en huidtherapie op een discrete en snelle wijze in een aangename setting met een warm onthaal.

Ons Team

Wij behandelen jou graag liever als mens dan als patiënt.

Wij leveren de beste en persoonlijke zorg door onze ervaren medisch specialisten. Je kunt altijd bij ons terecht op het gebied van dermatologie, flebologie, proctologie en huidtherapie. Altijd een warm onthaal en op een snelle en discrete wijze.

U-Clinic is opgericht door dr. Hans Coveliers met het idee dat de zorg rond de patiënt georganiseerd moet worden, niet rond een specialisme. Bij ons draait alles om jou. Dat betekent dat we onze medisch specialisten niet alleen selecteren op hun vakkundigheid, maar vooral ook op hun empatisch vermogen om jou te behandelen vanuit jouw persoonlijke situatie.

Ons team vindt het prettig om je zo persoonlijk mogelijk te begeleiden, van je allereerste kennismaking via de telefoon of per mail, tot en met de nazorg. 

Leer ons team kennen

Wij zijn voor iedereen
goed te bereiken

Wij zijn erop ingericht om te zorgen dat jij je direct begrepen, veilig en op je gemak voelt.

Onze visie is om de zorg te organiseren rondom jou als patiënt en om patiëntveiligheid en -tevredenheid voorop te stellen. Onze innovaties zijn patiëntgericht en ontstaan op de werkvloer omdat we onze klant kennen als geen ander, van de receptionist tot en met de specialist.

Onze missie is daarom ook om de beste medisch gespecialiseerde zorg op het gebied van dermatologie, flebologie, proctologie en huidtherapie te leveren op een discrete en snelle wijze. Altijd met een warm onthaal en op een snelle en discrete wijze. 

Onze ambitie is om gespecialiseerde zorg bereikbaar te maken voor een groot publiek zodat iedereen op een laagdrempelige, discrete, veilige en snelle wijze behandeld kan worden in een aangename setting. Daarom breiden we onze netwerkorganisatie verder uit met kleinschalige klinieken die we integreren in onze bestaande structuur. We claimen onze positie in de markt met technologische, medische en organisatorische innovatie waarbij jij als patiënt altijd centraal staat.

Voel je gehoord en begrepen.

Bij U-Clinic werken allemaal professionals, stuk voor stuk keien in hun specialisme. Op medisch, logistiek en administratief gebied. Maar kennis en technische vaardigheid zijn niet de enige meetpunten voor het bepalen van kwaliteit in de zorg. De genezing en het welbevinden van mensen wordt sterk beïnvloed door de kwaliteit van de behandeling. Een patiënt die voldoende aandacht krijgt, schat de kwaliteit van de zorg hoger in. Sterker, een patiënt die zich gehoord en begrepen voelt, voelt minder pijn en ongemak en geneest zelfs sneller! Dit is waar wij ons, bij U-Clinic, op willen onderscheiden.