Home > Jouw behandeling

Jouw behandeling

Het eerste consult

De kennismaking met U-Clinic – het eerste consult – is voor veel mensen een echte eye opener. Dat begint al met het feit dat we minimale wachttijden hebben. In de meeste gevallen kun je snel bij ons terecht. En als je bij de kliniek komt, kunt je op de afgesproken tijd meteen doorlopen. Jouw eerste echte gesprek bij U-Clinic is altijd met de behandelend chirurg, die graag ruim te tijd voor jou neemt.

De U-Coach helpt je omgaan met angst

Onze collega Natascha van Gellecum is naast assistente bij de behandeling ook professioneel coach. Zij besloot zich te specialiseren in het begeleiden van juist deze groep angstige patiënten.

Kosten en Vergoedingen

Je krijgt bij ons uitstekende zorg van betrokken specialisten met aandacht voor jouw persoonlijke situatie. De verzekering ziet ons als een ‘gewoon’ ziekenhuis en geeft dus standaardvergoedingen voor de behandelingen. De tarieven die wij voor de verzekerde zorg in rekening brengt zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA).

Toegangstijden

Wij doen ons best om wachttijden zo kort mogelijk te houden. Er kunnen zich gebeurtenissen of omstandigheden voordoen die de wachttijden iets doen oplopen of juist verminderen. De lijst met wachttijden is dan ook niet meer dan een zo realistisch mogelijke indicatie.

Klachten

Wil jij je je ervaringen bij ons delen? Wij horen graag je mening. Een iets minder leuke ervaring gehad? Zoek dan gerust contact met ons op en wij staan je graag bij.

Afspraak afzeggen of wijzigen

Bij U-Clinic kennen we nauwelijks wachttijden. We doen dan ook ons best om met jou zo spoedig mogelijk een afspraak te kunnen inplannen. Helaas komt het met enige regelmaat voor dat patiënten wegblijven op een afspraak.

Informatie voor verwijzers

Als huisarts ben je gewend patiënten met aambeien, spataderen of ernstige dermatologische problemen voor behandeling door te verwijzen naar een voor jou bekende specialist. Sommige specialisten hebben een eigen praktijk, maar verreweg de meesten zijn verbonden aan een (academisch) ziekenhuis.