Home > Over ons > Onze locaties > U-Clinic Amstelveen

U-Clinic Amstelveen

Dermatologie, Flebologie, Proctologie

Welkom bij Kliniek Amstelveen, waar we hoogwaardige medische zorg bieden in een moderne en patiëntvriendelijke omgeving. Onze kliniek is gevestigd in Amstelveen en biedt een breed scala aan behandelingen op verschillende medische gebieden. Of je nu dermatologische zorg, proctologiebehandelingen of spataderbehandelingen nodig hebt, wij staan voor je klaar met ervaren specialisten en geavanceerde technologieën.

maak een afspraak

 

Adres

Asserring 184 A
1187 KL Amstelveen
Telefoonnummer: 085 – 022 0580

Openingstijden

Maandag: 09.00-17.00 uur
Dinsdag: 09.00-17.00 uur
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 09.00-17.00 uur
Vrijdag: Gesloten

routebeschrijving

Parkeergelegenheid

Onze kliniek is goed bereikbaar met voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Voor elektrische auto’s is er ook de mogelijkheid om op te laden.

In behandeling of medische vraag?

Ben je al in behandeling bij ons en heb je een medische vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons gerust op 085 022 05 80. Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.

Onze behandelingen in U-clinic Amstelveen

In Kliniek Amstelveen bieden we een breed scala aan behandelingen op verschillende medische gebieden. We hebben een team van gespecialiseerde artsen en zorgprofessionals die zorgvuldig zijn geselecteerd vanwege hun expertise en ervaring. Hier zijn enkele van de behandelingen die we aanbieden:

Dermatologie

Onze dermatologen zijn experts op het gebied van huidaandoeningen en bieden hoogwaardige dermatologische zorg. Of het nu gaat om acne, eczeem, psoriasis of huidkanker, we streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden. Voor meer informatie over dermatologie en de behandelingen die we aanbieden, kun je hier terecht.

Proctologie

Onze proctologen zijn gespecialiseerd in aandoeningen van het rectum en de anus, zoals aambeien, anale fissuren en anale fistels. We begrijpen dat deze aandoeningen vaak gevoelig zijn en bieden een discreet en empathisch zorgtraject. Voor meer informatie over proctologie en de behandelingen die we aanbieden, kun je hier terecht.

Spataderen

Spataderen kunnen ongemak en cosmetische zorgen veroorzaken. Onze ervaren specialisten bieden een scala aan behandelingsopties voor spataderen, waaronder sclerotherapie en endoveneuze laserbehandeling. We streven naar effectieve en comfortabele oplossingen om je te helpen weer gezonde en mooie benen te krijgen. Voor meer informatie over spatader behandelingen kun je hier terecht.

Aanwezige specialisten

Bij onze kliniek in Amstelveen werken we samen met een team van gespecialiseerde artsen en zorgprofessionals om de best mogelijke zorg te bieden. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en expertise in hun vakgebied. Hier zijn enkele van de specialisten die werkzaam zijn in onze kliniek:
Dr. Rosanna Kuin – Dermatoloog
Dr. Marietta Veldman – Vaatchirurg

Ons team staat klaar om je te ondersteunen en de best mogelijke zorg te bieden op basis van je specifieke behoeften.

Kliniek Amstelveen is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige medische zorg in een patiëntgerichte omgeving. We bieden diverse behandelingen op het gebied van dermatologie, proctologie en spataderen. Onze ervaren specialisten en moderne faciliteiten stellen ons in staat om persoonlijke en effectieve zorg te bieden. Neem contact met ons op en maak een afspraak bij onze kliniek in Amstelveen om de zorg te krijgen die je verdient.