Home > Over ons > Onze locaties > U-Clinic Amsterdam

U-Clinic Amsterdam

Dermatologie, Flebologie, Proctologie

In het hart van Amsterdam vind je U-Clinic, de kliniek die zich toelegt op het bieden van hoogwaardige medische zorg aan patiënten zoals jij. Onze missie is om een breed scala aan behandelingen aan te bieden die perfect aansluiten bij jouw individuele behoeften. Met ons toegewijde team van specialisten en moderne faciliteiten streven we ernaar om jou de best mogelijke zorgervaring te bieden.

maak een afspraak

 

Adres

Haarlemmerweg 25 A
1051 KN Amsterdam

Openingstijden

Maandag: 09.00-17.00 uur
Dinsdag: 09.00-17.00 uur
Woensdag: 09.00-17.00 uur
Donderdag: 09.00-17.00 uur
Vrijdag: Gesloten

Huidtherapie
Maandag: 11.00-19.00 uur
Dinsdag: 11.00-19.00 uur
Donderdag: 11.00-19.00 uur

Avondspreekuuur Flebologie
Donderdag: 19.00-22.00 uur

routebeschrijving

Routebeschrijving

U-Clinic Amsterdam is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid, zij het tegen betaling. Houd er rekening mee dat er mogelijk parkeerkosten van toepassing zijn.

Avondpoli

U-Clinic stelt je in staat om jouw behandeling ‘s avonds te laten plaatsvinden op onze Avondpoli. Deze service wordt alleen aangeboden bij voldoende aanmeldingen. Maak altijd een afspraak door contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel 085 022 05 80.

In behandeling of medische vraag?

Ben je bij ons in behandeling en heb je een medische vraag? Bel ons dan gerust op: 085 022 05 80.

Onze behandelingen in U-clinic Amsterdam

U-Clinic Amsterdam biedt een breed scala aan behandelingen die aansluiten bij jouw individuele behoeften. Onze deskundige specialisten zijn toegewijd om je de best mogelijke zorg te bieden op diverse medische gebieden. Hier zijn enkele van de behandelingen die we aanbieden:

Dermatologie

Onze dermatologen zijn experts op het gebied van huidaandoeningen en staan klaar om jouw dermatologische behoeften aan te pakken. Voor meer informatie over dermatologie en de behandelingen die we aanbieden, kun je hier terecht.

Proctologie

Onze proctologen zijn specialisten in het behandelen van aandoeningen van het rectum en de anus. Of je nu te maken hebt met beginnende proctologische klachten of complexere aandoeningen, wij zijn er om je te ondersteunen. Voor meer informatie over proctologie en de behandelingen die we aanbieden, kun je hier terecht.

Spataderen/flebologie

Onze ervaren flebologen bieden effectieve behandelingen om spataderen te verminderen. We begrijpen dat spataderen niet alleen ongemak kunnen veroorzaken, maar ook van invloed kunnen zijn op je zelfvertrouwen. Voor meer informatie over flebologie en de behandelingen die we aanbieden, kun je hier terecht.

Aanwezige specialisten

Bij U-Clinic Amsterdam werken we samen met een team van deskundige specialisten die toegewijd zijn aan het bieden van de best mogelijke zorg. Hier zijn enkele van onze gewaardeerde specialisten:
Dr. Arjan Hoksbergen – Vaatchirurg
Dr. Karlijn Mulder – Dermatoloog
Dr. Michiel Uffen  – Dermatoloog

U-Clinic Amsterdam is jouw toevlucht voor hoogwaardige medische zorg in de bruisende stad Amsterdam. Met onze toegewijde specialisten en moderne faciliteiten streven we ernaar om jou de best mogelijke zorgervaring te bieden. Neem contact met ons op en maak een afspraak bij U-Clinic Amsterdam om de zorg te ontvangen die je verdient. We staan klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar een betere gezondheid en welzijn.