Home > Over ons > Onze locaties > U-Clinic Bussum

U-Clinic Bussum

Dermatologie, Proctologie

Welkom bij U-Clinic Bussum, waar we gespecialiseerde medische zorg bieden in een professionele en patiëntgerichte omgeving. Onze vestiging is gelegen in Bussum en biedt een breed scala aan behandelingen op verschillende medische gebieden. Of je nu dermatologische zorg, proctologiebehandelingen of spataderbehandelingen nodig hebt, wij staan klaar om je de best mogelijke zorg te bieden.

maak een afspraak

 

Adres

Olmenlaan 159
1404 DE Bussum

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09.00-17.00 uur
Donderdag: 09.00-17.00 uur
Vrijdag: Gesloten

routebeschrijving

Parkeergelegenheid

Onze kliniek in Bussum is goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeergelegenheden beschikbaar, zowel langs de weg als in de naastgelegen Olmengarage. Daarnaast is het ook mogelijk om elektrische auto’s op te laden.

In behandeling of medische vraag?

Ben je al in behandeling bij U-Clinic Bussum en heb je een medische vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons gerust op 085 022 05 80. Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen te beantwoorden.

Onze behandelingen in U-Clinic Bussum

Bij U-Clinic Bussum bieden we diverse behandelingen op verschillende medische gebieden. We hebben een team van ervaren artsen en zorgprofessionals die je de best mogelijke zorg bieden. Hier zijn enkele van de behandelingen die we aanbieden:

Proctologie

Onze proctologen zijn experts in het behandelen van aandoeningen van het rectum en de anus. We begrijpen dat deze aandoeningen vaak gevoelig zijn en bieden een discreet en empathisch zorgtraject. Voor meer informatie over proctologie en de behandelingen die we aanbieden, kun je hier terecht.

Spataderen

Spataderen kunnen ongemak en cosmetische zorgen veroorzaken. Onze ervaren specialisten bieden een breed scala aan behandelingen voor spataderen, waaronder sclerotherapie en endoveneuze laserbehandeling. We streven naar effectieve en comfortabele oplossingen om je te helpen weer gezonde en mooie benen te krijgen. Voor meer informatie over spatader behandelingen kun je hier terecht.

Aanwezige specialisten

Bij onze kliniek in Bussum werken we samen met een team van gespecialiseerde artsen en zorgprofessionals om de best mogelijke zorg te bieden. Onze specialisten hebben uitgebreide ervaring en expertise in hun vakgebied. We stellen je graag voor aan enkele van onze specialisten

Dr. Bianka van der Oord – Proctoloog
Dr. Arjan Hoksbergen – Vaatchirurg

Ons team staat klaar om je te ondersteunen en de best mogelijke zorg te bieden op basis van je specifieke behoeften.

U-Clinic Bussum is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige medische zorg in een patiëntgerichte omgeving. We bieden diverse behandelingen op het gebied van dermatologie, proctologie en spataderen. Onze ervaren specialisten en moderne faciliteiten in onze kliniek stellen ons in staat om persoonlijke en effectieve zorg te bieden. Neem contact met ons op en maak een afspraak bij U-Clinic Bussum om de zorg te krijgen die je verdient.