Home > Over ons > Onze locaties > U-Clinic Hattem

U-Clinic Hattem

Flebologie, Proctologie, Kleine ingrepen

Stap binnen bij U-Clinic Hattem, dé kliniek waar we hoogwaardige medische zorg bieden aan onze patiënten in Hattem en de omliggende gebieden. Ons doel is om een breed scala aan behandelingen aan te bieden die perfect aansluiten bij jouw individuele behoeften. Met toegewijde specialisten en moderne faciliteiten streven we ernaar om jou de best mogelijke zorgervaring te bieden.

maak een afspraak

 

Adres

Eikenlaan 15
8051 BD Hattem

Openingstijden

Maandag: 09.00-17.00 uur
Dinsdag: 09.00-17.00 uur
Woensdag: 09.00-17.00 uur
Donderdag: 09.00-17.00 uur
Vrijdag: 09.00-17.00 uur

routebeschrijving

Routebeschrijving

U-Clinic Hattem is uitstekend bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Houd er rekening mee dat er parkeerkosten van toepassing kunnen zijn.

Avondpoli

Bij U-Clinic geven we je de optie om je behandeling in de avond te plannen op onze Avondpoli. Deze service is beschikbaar op donderdagavonden bij voldoende aanmeldingen. Neem altijd contact met ons op om een afspraak te maken via het contactformulier of bel 085 022 05 80.

In behandeling of medische vraag?

Ben je bij ons in behandeling en heb je een medische vraag? Bel ons dan gerust op: 085  022 0580.

Onze behandelingen in U-Clinic Hattem

Bij U-Clinic Hattem bieden we een uitgebreid scala aan behandelingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Onze specialisten zijn gepassioneerd en toegewijd om de best mogelijke zorg te bieden op diverse medische gebieden. Hier zijn enkele van de behandelingen die we aanbieden:

Proctologie

Onze proctologen zijn specialisten in het behandelen van aandoeningen van het rectum en de anus. Of je nu beginnende proctologische klachten hebt, anale jeuk of met complexere aandoeningen te maken hebt, wij zijn er om je te ondersteunen. Voor meer informatie over proctologie en de behandelingen die we aanbieden, kun je hier terecht.

Spataderen/flebologie

Onze ervaren flebologen zijn experts in het behandelen van spataderen. We begrijpen dat spataderen niet alleen ongemak kunnen veroorzaken, maar ook invloed kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Met behulp van moderne technieken bieden we effectieve behandelingen om spataderen te verminderen. Voor meer informatie over flebologie en de behandelingen die we aanbieden, kun je hier terecht.

Ook voor andere kleine ingrepen

Bij onze kliniek in Hattem doen we ook verdere kleine ingrepen zoals het behandelen van ingegroeide teennagels en atheroomcystes. Neem contact met op U-Clinic Hattem zoadat we u verder kunnen informeren.

Aanwezige specialisten

Bij U-Clinic Hattem werken we samen met een team van deskundige specialisten die zich inzetten om jou de best mogelijke zorg te bieden. We stellen je graag voor aan enkele van onze specialisten:
Dr. Jur Kievit – Vaatchirurg
Dr. Bianka van der Oord – Proctoloog
Dr. Arno Wiersema – Vaatchirurg

Ons team staat klaar om je te ondersteunen en de best mogelijke zorg te bieden op basis van jouw individuele behoeften.

U-Clinic Hattem is de ideale plek voor hoogwaardige medische zorg in Hattem en omstreken. Met ons team van specialisten en moderne faciliteiten streven we ernaar om jou de best mogelijke zorgervaring te bieden. Neem contact met ons op en maak een afspraak bij U-Clinic Hattem om de zorg te ontvangen die je verdient. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op jouw weg naar een betere gezondheid en welzijn.