Home > Over ons > Het Team > Hans Coveliers

Hans Coveliers

Directeur U-Clinic
U-Clinic Bussum

Ben jij op zoek naar de beste vaatchirurg in Nederland? Bij U-Clinic hebben we Dr. Hans Coveliers, een ware pionier in de vaatchirurgie en een autoriteit in zijn vakgebied. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van spataderen en heeft een indrukwekkende staat van dienst.

Dr. Hans Coveliers is een thorax-en vaatchirurg gespecialiseerd in de behandeling van spataderen volgens de meest moderne technieken. Hij is opgeleid in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, Sint Elisabethziekenhuis Tilburg en het VU medisch centrum Amsterdam.

Hij was een van de eersten om in 2004 de endoveneuze lasertechniek (EVLT) toe te passen in Nederland.

Dr. Hans Coveliers is ook een internationale autoriteit op het gebied van de operatieve behandeling van overmatig zweten. In 2015 promoveerde hij op dit onderwerp aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Een van de beste vaatchirurgen van Nederland

Bij U-Clinic draait alles om de patiënt. Dr. Hans Coveliers en zijn team van dermatologen en proctologen hebben in 2012 U-Clinic opgericht met één duidelijk doel voor ogen: de beste mogelijke, persoonlijke zorg bieden. Ze zijn ervan overtuigd dat de juiste zorg op de juiste plaats moet worden georganiseerd, en dat komt tot uiting in elk aspect van hun werk. Dr. Coveliers vervult de rol van directeur en medisch eindverantwoordelijke bij U-Clinic, wat betekent dat je in zijn deskundige handen bent.

Behandelingen bij U-Clinic

Als je op zoek bent naar de beste vaatchirurg in Nederland, hoef je niet verder te zoeken. Dr. Hans Coveliers bij U-Clinic is de perfecte keuze. Met zijn expertise, toewijding aan innovatie en patiëntgerichte zorg, ben je in goede handen. Aarzel niet om contact op te nemen en een afspraak te maken voor een consult.

1. Ervaring en Innovatie: Dr. Coveliers combineert jarenlange ervaring met voortdurende innovatie. Als een van de eersten die de EVLT-techniek toepaste, benadrukt hij zijn toewijding aan de nieuwste technologieën en behandelingen.
2. Internationale Erkenning: Zijn werk op het gebied van overmatig zweten heeft internationale erkenning gekregen, wat getuigt van zijn expertise en toewijding aan de medische wereld.
3. Patiëntgericht: Bij U-Clinic staat de patiënt centraal. Dr. Coveliers en zijn team zorgen voor een persoonlijke en zorgzame benadering van elke patiënt.
4. Toegankelijkheid: Met vestigingen in Amsterdam en elders in Nederland, is Dr. Coveliers gemakkelijk bereikbaar voor patiënten in het hele land.

U-Clinic biedt een scala aan behandelingen, en Dr. Hans Coveliers is een expert in spataderbehandeling. Naast spataderen kun je bij U-Clinic terecht voor verschillende andere vaatgerelateerde problemen. Wil je meer weten over onze behandelingen en wat we voor jou kunnen betekenen? Lees verder op onze behandelingenpagina.

 

De juiste zorg op de juiste plek in een aangename setting met de patiënt centraal, daar draait het om.