Home > blog > Zonder zweetplekken uw trouwdag beleven

Zonder zweetplekken uw trouwdag beleven

Het trouwseizoen is weer begonnen! We hopen altijd op mooi weer op zo’n magische trouwdag. Maar door de warmte, de stress voorafgaand aan de grote dag en eventueel pittig eten is de kans op zweten zeker aanwezig. Plakkende en mogelijk geurende zweetplekken onder de oksels kunnen roet in het eten gooien. Zonde van de mooie witte jurk of het nieuwe, luxe overhemd!

Blijvend en effectieve oplossing

Vaak worden er tijdelijke behandelingen (zoals Botox) aangeboden of juist zeer ingrijpende ingrepen zoals operaties waarbij zweetklieren worden verwijderd. U-Clinic in Amsterdam biedt, als een van de eerste in Nederland, een blijvende oplossing voor dit probleem: de miraDry behandeling!
De meeste patiënten melden ongeveer 82% vermindering van zweet! Direct na de behandeling is er al verschil te merken.

miraDry

miraDry elimineert de zweetklieren door middel van elektromagnetische energie. De van oorsprong Amerikaanse methode is uiteraard goedgekeurd voor toepassing in Nederland. Na 1 behandeling zijn veel patiënten al erg tevreden over de reductie van okselzweet. Voor de zware zweters is er vaak een tweede behandeling, met een tussenpose van ongeveer 3 maanden, nodig.

Maak nu een afspraak

Wilt u droog uw trouwdag beleven? Maak dan nu een afspraak om tijdens een intakegesprek met onze specialist.

Lees >hier< meer over miraDry