Home > Huidverbetering > Acne > Peeling behandeling

Peeling behandeling

Wil je graag een stralende huid? Bij U-Clinic hebben onze huidtherapeuten een assortiment van verschillende peelings om dit te bereiken. Ontdek alles wat je moet weten over peelings, de behandelingen, en waarom U-Clinic jouw ideale bestemming is voor huidverbetering.

Plan een gesprek

Wat is een peeling?

Een peeling behandeling is een effectieve manier om je huid te vernieuwen en te verjongen. Het is een populaire keuze voor het verminderen van huidproblemen en het herstellen van de natuurlijke glans van je huid. Bij U-Clinic bieden we diverse soorten peelings, waaronder chemische peelings en tca peelings.

Wat zijn de mogelijkheden met een peeling behandeling?

Bij U-Clinic bieden we een breed scala aan peeling behandelingen, elk geschikt voor specifieke huidproblemen en behoeften. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die je kunt overwegen:

  • Voet peeling: Heb je last van ruwe of droge voeten? Een voetpeeling kan helpen om de huid op je voeten te vernieuwen, waardoor ze er frisser en zachter uitzien.
  • Peeling voor het gezicht: Een gezichts peeling is een uitstekende manier om de huid van je gezicht te verjongen. Het kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, acne littekens, en het verbeteren van de algehele textuur en uitstraling van je huid.
  • Acne peeling: Als je last hebt van acne, kan een acne peeling helpen om de poriën te reinigen en de huid te kalmeren. Het kan ook helpen bij het verminderen van acne littekens en het voorkomen van toekomstige uitbraken.
  • Huidpeeling: Een algemene huidpeeling kan worden gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals zonneschade, pigmentvlekken, en een ongelijkmatige teint.
  • Medische peeling voor het gezicht: Medische peelings zijn dieper en krachtiger dan standaard peeling. Ze kunnen worden gebruikt om ernstige huidproblemen aan te pakken, zoals diepe rimpels, ernstige acne littekens en melasma.
  • Rosacea Peeling: Als je last hebt van rosacea, kan een speciale peeling helpen om de roodheid en ontsteking te verminderen, waardoor je huid er rustiger uitziet.
  • Peeling voor Pigmentvlekken: Heb je last van pigmentvlekken? Een peeling kan helpen om de donkere vlekken lichter te maken en een egale teint te herstellen.
  • Chemische peeling voor acne: Specifieke chemische peelings kunnen zeer effectief zijn bij de behandeling van acne. Ze kunnen de poriën ontstoppen, ontstekingen verminderen en de huid gladder maken.
  • Verschillende soorten peelings: Er zijn verschillende soorten peelings beschikbaar, waaronder oppervlakkige, middeldiepe en diepe peelings. Elk type peeling heeft zijn eigen toepassingen en voordelen, en onze huidtherapeuten zullen je adviseren over de meest geschikte optie voor jouw huidtype en doelen.

Ongeacht welke peeling behandeling je kiest, onze ervaren huidtherapeuten staan klaar om je te begeleiden en de beste resultaten te behalen voor jouw huid. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en een afspraak te maken!

Hoe ziet de peeling behandeling eruit bij U-Clinic?

Bij U-Clinic Cosmedilight bieden onze huidtherapeuten een scala aan verschillende peelings aan, van oppervlakkige peelings met korte herstelperiodes tot diepte peelings met opmerkelijk duidelijke resultaten en een iets langere herstelperiode. De behandelingen variëren afhankelijk van het doel en de staat van de huid. Over het algemeen adviseren we gemiddeld 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 3 tot 4 weken voor oppervlakkige en middeldiepe peelings. Voor diepere peelings zijn 1 tot 2 behandelingen nodig, met tussenpozen variërend van 4 weken tot enkele maanden.

Tijdens de peeling behandeling

Tijdens de peeling behandeling kun je een licht prikkend of branderig gevoel ervaren, wat volkomen normaal is. Direct na de behandeling kan de huid er rood uitzien en licht zwellen. Als je wilt, kan onze huidtherapeut deze symptomen bedekken met Lycogel, een water- en veegbestendige crème die de huid voedt en beschermt, zodat je je dag kunt voortzetten zonder dat iemand merkt dat je een behandeling hebt gehad.

Na de peeling behandeling

Na de peeling behandeling is het normaal dat de huid begint te schilferen, wat kan variëren van milde schilfering tot volledige vervelling, afhankelijk van het type peeling. Dit is een natuurlijk onderdeel van het regeneratieproces en verdwijnt meestal na 3 tot 5 dagen voor oppervlakkige en middeldiepe peelings. Diepere peelings kunnen een hersteltijd van 5 tot 7 dagen hebben. Het is essentieel om de huid tijdens het hele proces te beschermen met zonnebrandcrème met een SPF van 30 of hoger om hyperpigmentatie te voorkomen.

Prijzen en vergoedingen van de peeling behandeling

De kosten van een peeling behandeling kunnen variëren, afhankelijk van het type peeling dat je kiest. Sommige zorgverzekeraars bieden mogelijk vergoedingen voor bepaalde peelings als onderdeel van aanvullende pakketten. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te controleren of je in aanmerking komt voor vergoeding.

Peeling behandeling bij U-Clinic

Bij U-Clinic zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg en de beste resultaten voor onze patiënten. Als je op zoek bent naar een stralende huid en overweegt om een peeling behandeling te ondergaan, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Laat U-Clinic je helpen bij het bereiken van de huid van je dromen!

Blog