Home > Huidverbetering > Overbeharing > Elektrisch epileren

Elektrisch epileren

Elektrisch epileren is een effectieve en permanente methode van ontharen die bij U-Clinic wordt aangeboden. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met deze geavanceerde behandeling. Lees verder om meer te weten te komen over elektrisch epileren en waarom het de ideale keuze kan zijn voor jouw ontharingsbehoeften.

Plan een gesprek

Wat is elektrisch epileren?

Elektrisch epileren, ook bekend als elektrisch ontharen, is een methode waarbij elektrische stroom wordt gebruikt om individuele haarzakjes te vernietigen. Dit proces zorgt voor langdurige of zelfs permanente ontharing. Het is vooral effectief voor kleine gebieden zoals het gezicht, de kin, bovenlip en bikinilijn.

Hoe werkt elektrisch ontharen?

De elektrische epilatieprocedure omvat het inbrengen van een dunne naald in het haarzakje, gevolgd door het toedienen van een elektrische stroom om het haarzakje te vernietigen. Dit proces voorkomt de haargroei op de behandelde gebieden. De behandeling is uiterst nauwkeurig en kan permanente resultaten opleveren na meerdere sessies.

De voordelen van elektrisch ontharen

  • Permanente Resultaten: Elektrisch ontharen biedt langdurige tot permanente resultaten, waardoor je afscheid kunt nemen van herhaalde scheer- en waxsessies.
  • Precisie: Het is uiterst nauwkeurig en geschikt voor kleine en gevoelige gebieden.
  • Huidvriendelijk: Elektrisch epileren is geschikt voor alle huidtypes en haartypes.
  • Geschikt voor Grijze en Blonde Haren: In tegenstelling tot sommige andere ontharingsmethoden kan elektrisch ontharen effectief zijn voor grijze en blonde haren.

Is elektrisch ontharen pijnlijk?

Een veelgestelde vraag is of elektrisch ontharen pijnlijk is. Over het algemeen wordt het ongemak tijdens de behandeling als minimaal beschouwd. Onze specialisten zorgen voor je comfort en zullen ervoor zorgen dat je je zo ontspannen mogelijk voelt tijdens de sessie.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Het goede nieuws is dat sommige zorgverzekeraars elektrisch ontharen vergoeden als onderdeel van een aanvullend pakket. Het is raadzaam om contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te controleren of je in aanmerking komt voor vergoeding.

Onze werkwijze

Bij U-Clinic volgen we een zorgvuldige en professionele werkwijze voor elektrisch epileren. Onze ervaren specialisten zullen je voorzien van deskundig advies, een grondige evaluatie en een behandelplan op maat om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Op welke locaties van U-Clinic kunt u terecht voor elektrisch epileren?

Je kunt terecht voor elektrisch epileren bij onze U-Clinic locaties in Bussum en Amsterdam. Onze deskundige teams staan klaar om je te verwelkomen en te helpen met je ontharingsreis.

Elektrisch epileren bij U-Clinic

Als je op zoek bent naar permanente ontharingsoplossingen, overweeg dan elektrisch epileren bij U-Clinic. Onze specialisten zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en het behalen van de beste resultaten voor onze patiënten. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Blog