MiraDry

Overmatig zweten kan een vervelend en hinderlijk probleem zijn dat het zelfvertrouwen van mensen kan aantasten en hun dagelijkse activiteiten kan beïnvloeden. Gelukkig biedt de MiraDry behandeling een effectieve oplossing voor dit probleem, waardoor mensen weer vol vertrouwen en comfortabel door het leven kunnen gaan.

Plan een gesprek

Last van overmatig zweten?

Voor veel mensen kan overmatig zweten een bron van frustratie en schaamte zijn. Het kan leiden tot natte plekken onder de oksels, onaangename geuren en zelfs kledingvlekken. Dit probleem kan een negatieve invloed hebben op sociale interacties en het dagelijks leven bemoeilijken.

Wat is een MiraDry behandeling?

Een MiraDry behandeling is een niet-invasieve procedure die speciaal is ontwikkeld om overmatig zweten te verminderen door de overactieve zweetklieren in de oksels te behandelen. Het maakt gebruik van gecontroleerde elektromagnetische energie om de zweetklieren te vernietigen, waardoor ze niet meer kunnen functioneren en het zweten wordt verminderd.

Hoe werkt een MiraDry behandeling?

Tijdens een MiraDry behandeling worden de oksels plaatselijk verdoofd en wordt een handstuk op de huid geplaatst. Dit handstuk geeft gecontroleerde energie af die de zweetklieren verwarmt en vernietigt, terwijl het omliggende weefsel koel blijft. Hierdoor worden de overactieve zweetklieren effectief uitgeschakeld, wat resulteert in een significante vermindering van overmatige transpiratie.

Voordelen

 • Langdurige resultaten: Eenmaal behandeld, zijn de resultaten van een MiraDry behandeling over het algemeen permanent.
 • Minimal downtime: De meeste patiënten kunnen na de behandeling meteen hun normale activiteiten hervatten.
 • Verbetering van levenskwaliteit: Door overmatig zweten te verminderen, kan een MiraDry behandeling het zelfvertrouwen van mensen vergroten en hun sociale interacties verbeteren.

Nadelen

 • Mogelijke pijn tijdens de behandeling: Hoewel de oksels worden verdoofd, kan de MiraDry procedure voor sommige mensen pijnlijk zijn.
 • Risico op bijwerkingen: Zoals bij elke medische procedure zijn er risico’s op bijwerkingen, waaronder zwelling, roodheid en tijdelijk ongemak.

De MiraDry behandeling

Voor de behandeling

Voorafgaand aan de MiraDry behandeling zal een consultatiegesprek plaatsvinden waarbij de patiënt wordt gescreend op geschiktheid voor de procedure. De arts zal de verwachtingen van de patiënt bespreken en eventuele vragen beantwoorden.

Hoe pakken wij het aan?

Bij U-Clinic zorgen we voor een persoonlijke aanpak, waarbij elke patiënt individueel wordt beoordeeld en behandeld door ervaren professionals. Ons team staat klaar om elke stap van het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat de patiënt zich comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Na de behandeling

Na de MiraDry behandeling kunnen patiënten enige zwelling, roodheid en gevoeligheid ervaren in de behandelde gebieden. Dit is normaal en meestal van voorbijgaande aard. Onze artsen zullen instructies geven over hoe om te gaan met eventuele bijwerkingen en zullen zorgen voor de juiste nazorg om een optimaal resultaat te garanderen.

Bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen van een MiraDry behandeling zijn onder meer zwelling, roodheid, gevoeligheid en tijdelijke veranderingen in de gevoeligheid van de huid. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en van voorbijgaande aard, en kunnen worden behandeld met over-the-counter pijnstillers en ijscompressen.

Tarieven

De kosten van een MiraDry behandeling kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de behandeling en het aantal sessies dat nodig is. Tijdens het consultatiegesprek zal een prijsopgave worden verstrekt op basis van de specifieke behoeften van de patiënt.

MiraDry behandeling bij U-Clinic

Bij U-Clinic bieden we hoogwaardige MiraDry behandelingen die worden uitgevoerd door ervaren professionals in een comfortabele en veilige omgeving. We streven ernaar om elke patiënt een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden, met als doel hen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun eigen huid.

Veelgestelde vragen over een MiraDry behandeling

 • Wat kost een MiraDry behandeling?
  De kosten van een MiraDry behandeling kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de behandeling en het aantal sessies dat nodig is. Tijdens het consultatiegesprek zal een prijsopgave worden verstrekt op basis van de specifieke behoeften van de patiënt.
 • Waarom wordt MiraDry niet vergoed?
  Hoewel MiraDry een effectieve behandeling is voor overmatig zweten, wordt het vaak niet vergoed door zorgverzekeraars omdat het wordt beschouwd als een cosmetische procedure. Patiënten moeten de kosten van de behandeling meestal zelf betalen.
 • Is MiraDry veilig?
  Ja, MiraDry is een veilige en goedgekeurde procedure voor de behandeling van overmatig zweten. Het maakt gebruik van gecontroleerde elektromagnetische energie om de overactieve zweetklieren te vernietigen, terwijl het omliggende weefsel intact blijft.
 • Hoe werkt MiraDry?
  MiraDry werkt door gecontroleerde elektromagnetische energie af te geven aan de overactieve zweetklieren in de oksels, waardoor ze worden vernietigd. Dit resulteert in een significante vermindering van overmatige transpiratie en een verbetering van de levenskwaliteit van de patiënt.
Blog