dr. Arjan Hoksbergen
Vaatchirurg - werkzaam in Bussum
Opening hours
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Closed
Closed
Closed
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
Closed
9:00 am - 7:15 pm
Wilt u uw ervaring met dr. Hoksbergen delen? Dit kunt u via zijn profiel op Zorgkaartnederland.nl doen.

dr. Arjan Hoksbergen

Vaatchirurg – werkzaam in Bussum

Dr. Arjan Hoksbergen is werkzaam als vaatchirurg bij U-Clinic. In 1997 heeft Arjan Hoksbergen zijn artsexamen behaald, na een wetenschappelijke stage aan de afdeling vaatchirurgie in het AMC. In 2003 is hij gepromoveerd aan de UvA met een onderzoek naar duplex-scanning van vaten in de hersenen.

Begonnen als arts-onderzoeker vaatchirurgie in Amsterdam, heeft Arjan Hoksbergen nog een uitstapje gemaakt naar kinderchirurgie. Hierna heeft hij zich gedifferentieerd naar vaatchirurg en sinds 2007 is hij bij diverse ziekenhuizen werkzaam op dit gebied. Om zijn uitgebreide kennis aan de volgende generatie geneeskundestudenten door te geven, is Arjan Hoksbergen tevens werkzaam als docent bij het VUmc en de hogeschool van Leiden. Sinds 2009 is hij verbonden aan het VUmc en het Slotervaartziekenhuis als vaatchirurg. Lees meer over zijn werk bij het VUmc.

Wilt u uw ervaring met dr. Hoksbergen delen? Dit kunt u via zijn profiel op Zorgkaartnederland.nl doen. Eerdere ervaringen van patiënten:

  • Spataderbehandeling oktober 2014: Het is een rustige, bekwame arts, gaf een goede uitleg, ik voelde mij echt op mijn gemak.
  • Spataderbehandeling december 2013: Arts is heel vriendelijk en professioneel! Voelde me goed behandeld ! Nazorg ook prima! Prima vaatchirurg dus! Zou voor een volgende behandeling weer naar deze arts gaan!

Make an appointment

!
!
!
!