dr. Arno Wiersema
Vaatchirurg - werkzaam in Hattem
Opening hours
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
Closed
Closed

dr. Arno Wiersema

Vaatchirurg – werkzaam in Hattem

Dr. Arno Wiersema is werkzaam als vaatchirurg bij U-Clinic. Hij is gepromoveerd op het onderwerp “Toedienen arteriële periprocedurele antistolling zinvol?”. In deze animatie wordt dit onderwerp op een toegankelijke manier uitgebeeld. In 1 minuut wordt helder uitgelegd wat hij in zijn 300 pagina’s tellende proefschrift beschrijft. Ook doet hij wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met een aantal Universitaire Centra (UMCU, vuMC).

Hij is sinds 1999 vaatchirurg en werkt vanaf 2011 in het Westfriesgasthuis. Naast zijn werk voor ziekten van de slagaders en het aneurysma van de aorta in het Westfriesgasthuis, heeft hij bewust gekozen om lid te worden van het team van de U-Clinic voor de behandeling van patiënten met spataderen. “Nog steeds worden de gevolgen van het hebben van spataderen niet serieus genomen door veel artsen en verzekeraars. Spataderen geven veel klachten en kunnen het leven van de patiënten weldegelijk negatief beïnvloeden. Als je spataderen niet behandeld in een vroeg stadium bestaat de kans dat de client later veel meer last krijgt en een grotere ingreep moet ondergaan. Dit wordt nog steeds onderschat.

Bij U-Clinic kunnen wij de spataderen beoordelen en behandelen met alle mogelijke, moderne methoden. Deze methoden zijn beproefd veilig en effectief. En dat onderzoek en de behandelingen kunnen in een rustige omgeving, zonder de tijdsdruk van een ‘gewoon’ ziekenhuis. De tijd en aandacht die ik kan besteden aan de patient zijn voor mij redenen om graag te werken voor U-Clinic. Graag zie ik u persoonlijk in een van onze vestigingen”.

Make an appointment

!
!
!
!