dr. Hans Coveliers MBA
Directeur U-Clinic
Opening hours
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Closed
Closed
Closed
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
9:00 am - 7:15 pm
Wilt u uw ervaring met dokter Coveliers delen? Dit kunt u via zijn profiel op Zorgkaartnederland.nl doen.

dr. Hans Coveliers MBA

Directeur U-Clinic

Dr. Hans Coveliers MBA is de oprichter en eigenaar van U-Clinic. Hans Coveliers is in 1972 geboren in het Belgische Antwerpen. In 1997 heeft hij daar het artsenexamen Cum Laude behaald. Na enkele jaren in zijn geboortestad te hebben gewerkt, is hij in 2004 naar Nederland gekomen om zijn expertise hier voort te zetten. In september 2011 heeft hij U-Clinic opgericht. Daarnaast was Hans Coveliers tot zomer 2016 ook nog verbonden aan VUmc, om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken binnen het vakgebied en om zijn kennis over te dragen aan de nieuwe generatie geneeskundestudenten. Lees meer over zijn werk bij het VUmc.

Zijn in 2001-2003 gevolgde opleiding in ziekenhuisbeleid en –management heeft hij gebruikt om een goed lopende, betrouwbare en professionele kliniek op te zetten met meerdere locaties. Daarnaast heeft hij in 2014 de MBA Health Business Administration aan de Erasmus Universiteit afgerond. Het afrondende onderzoek voor deze opleiding ging over het organiseren van laag complexe zorg in een academische setting.

Wilt u uw ervaring met dokter Coveliers delen? Dit kunt u via zijn profiel op Zorgkaartnederland.nl doen. Eerdere ervaringen van patiënten:

  • Spataderbehandeling oktober 2014: Dokter Coveliers is een hele vriendelijke dokter die ruim de tijd voor je neemt. Hij heeft me op een uurtje van mijn spataders afgeholpen. Ik liep er al jaren mee rond. Hij komt me heel bekwaam over en is doortastend. Ik kan hem en zijn team aan iedereen aanbevelen.
  • Spataderbehandeling april 2014: Dr. Coveliers heeft opvallend veel tijd en aandacht voor je, je zit bij hem echt op je gemak, ik werd echt gerustgesteld over hetgeen er ging gebeuren. Inmiddels ben ik aan beide benen met een laser behandeld voor spataders, en loop weer als een kieviet! Ik kan dr. Coveliers samen met zijn behandel team van harte aanbevelen!

Make an appointment

!
!
!
!