Elektrische epilatie – definitief verlost van ongewenst haar

Ondanks de snelle opmars van laserontharen (waarmee Cosmedilight overigens al in 1997 als eerste kliniek van Nederland is begonnen) is er voor sommige haartypen nog steeds geen andere mogelijkheid dan elektrisch epileren. Blonde, grijze of rossige haren bevatten geen melanine. Daarom kunnen deze haren niet met een laser behandeld worden en moeten we kiezen voor een meer arbeidsintensieve maar nog steeds effectieve methode: elektrische epilatie. Ook met elektrisch epileren bereiken we overigens een permanent resultaat.

Laserontharing

Bij elektrisch epileren prikken we een heel dun naaldje precies in het haarzakje. Dan geven we een kleine stroomstoot die het haarzakje beschadigt. De haar laat los zodat we hem er met een pincet uit kunnen trekken. Dit moet dus haartje per haartje! Helaas levert een enkele behandeling geen permanent resultaat op. Na iedere behandeling komen er minder haren terug en worden ze zwakker en dunner. Voor elektrische epilatie zijn flink wat sessies nodig, natuurlijk afhankelijk van het aantal haren en de grootte van het gebied. Hoe dan ook vraagt elektrische epilatie om een gemotiveerde instelling van de patiënt.

electrisch epileren u-clinic

Elektrisch epileren – een kwestie van volhouden

Elektrische epilatie is niet echt een pretje. Tijdens de behandeling voelt u korte, kleine prikjes. Mocht u de behandeling te pijnlijk vinden, dan kunnen we een verdovende (Emla) crème gebruiken, maar echt comfortabel wordt het nooit. Één troost: uiteindelijk is de behandeling permanent en de ontharing definitief.

Meer informatie

Wilt u weten welke ontharingsbehandeling voor u het meest geschikt is? Neem contact met ons op via de contactpagina of telefonisch op 085 – 022 0580, dan plannen we een afspraak in.

Naam

U-Clinic locaties

U-Clinic Amstelveen
Asserring 184A
1187 KL Amstelveen
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Amsterdam
Haarlemmerweg 25A
1051 KN Amsterdam
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Bussum
Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
routeplanner

> flebologie
> proctologie

U-Clinic Hattem
Eikenlaan 15
8051 BD Hattem
routeplanner

> flebologie
> proctologie

Algemene contactgegevens
Tel: 085 - 022 0580
E-mail: info@u-clinic.nl
Bekijk de >kaart<

Openingstijden
ma t/m vrij 09:00 - 17:00 u
Avondpoli op afspraak

© 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |