Wat zeggen klanten over U-Clinic?

Wie tegenwoordig op zoek is naar een leverancier van zorg heeft als eerste reflex: even op het internet kijken naar de ervaringen van patiënten. Wij vinden dat een goede ontwikkeling en gaan hier graag in mee. Daarom laten we ook op onze eigen site ruimte voor ervaringen van patiënten met U-Clinic. Niet alleen de positieve juichverhalen, maar ook eventuele negatieve punten. Want kritische patiënten, daar worden wij steeds beter van.

  !

  !

  !

  Aanbevelingen

  Met veel van onze patiënten hebben we een hechte band, en ze raden onze kliniek aan bij hun vrienden. We zijn erg trots dat jullie de gezondheid van jullie familieleden aan ons toevertrouwen!

  Aanbevelingen

  Dit was mijn eerste behandeling bij U-Clinic. Ik ben erg tevreden met huidtherapeuten Cilia en Lavien. Ze namen de tijd voor me en kwamen met een duidelijke analyse. Ik zie nu al resultaat en kijk uit naar mijn volgende behandelingen.
  Caetlin Madyson
  Huidtherapie
  Na teleurstellende behandelingen bij andere klinieken raadde een collega mij U-Clinic aan. Ik moet zeggen dat ik echt heel blij ben met de MiraDry behandeling. Een blijvend resultaat, wie had dat gedacht. Superblij!
  James Mitchell
  MiraDry behandeling
  Ik heb altijd al erg last gehad van jeugdpuistjes. Toen ik ouder werd en ze niet weggingen heb ik hulp gezocht bij U-Clinic. De samenwerking tussen de dermatoloog en de huidtherapeut sprak mij erg aan. Het resultaat mag er zijn!
  Timothy Todd
  Acne behandeling
  Zonder twijfel de beste kliniek waar ik ben geweest. Je krijgt het meteen goed. Van de receptie tot de koffie en tot de specialisten; gewoon geweldig! Geweldige klantenservice. Erg tevreden.
  Axel Folie
  Ouderdomsvlekken

  Succes verhalen

  Tevreden klanten vertellen

  Chris Evans
  Aannemer
  Ik heb een beroep waarbij ik veel in beweging ben. Ik werd door de pijn dan ook ernstig belemmerd in mijn dagelijks werkzaamheden. Gelukkig werd U-Clinic aanbevolen door een vriend van mij. Ik heb de zorg als zeer prettig ervaren en vooral het persoonlijke contact sprak mij aan. Ik zal U-Clinic dan ook zeker bij een ander aanraden!
  In Nederland hebben miljoenen mensen last van hun anus. Onze proctoloog kan u snel vertellen wat er aan de hand is en welke behandelingen er mogelijk zijn.
  Ervoor
  Erna
  Candice Heath
  Office Manager
  Mijn bezoeken aan U-Clinic zijn altijd meer dan alleen een prettige ervaring! Ik heb mijn behandeling laten doen door dokter Veldman en ze heeft absoluut onberispelijk werk geleverd! Ze verwijderde minutieus en geduldig de spataderen zonder enig ongemak te veroorzaken! Als je op zoek bent naar perfectie, dan raad ik dokter Veldman en U-Clinic ten zeerste aan!
  Hebt u erge last van zware benen en pijnlijk opgezwollen aderen? Of u hebt vooral moeite met de esthetische kant van ontsierende spataderen? Wij kunnen uw klachten verhelpen!
  Ervoor
  Erna

  U-Clinic locaties

  U-Clinic Amstelveen
  Asserring 184A
  1187 KL Amstelveen
  routeplanner

  > dermatologie
  > flebologie
  > proctologie

  U-Clinic Amsterdam
  Haarlemmerweg 25A
  1051 KN Amsterdam
  routeplanner

  > dermatologie
  > flebologie
  > proctologie

  U-Clinic Bussum
  Olmenlaan 159
  1404 DE Bussum
  routeplanner

  > flebologie
  > proctologie

  U-Clinic Hattem
  Eikenlaan 15
  8051 BD Hattem
  routeplanner

  > flebologie
  > proctologie

  Algemene contactgegevens
  Tel: 085 - 022 0580
  E-mail: info@u-clinic.nl
  Bekijk de >kaart<

  Openingstijden
  ma t/m vrij 09:00 - 17:00 u
  Avondpoli op afspraak

  © 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |