Het eerste consult bij U-Clinic

De kennismaking met U-Clinic – het eerste consult –  is voor veel mensen een echte eye opener. Dat begint al met het feit dat we minimale wachttijden hebben. In de meeste gevallen kunt u binnen twee weken bij ons terecht. En als u bij de kliniek komt, kunt u op de afgesproken tijd meteen doorlopen. Uw eerste echte gesprek bij U-Clinic is altijd met de behandelend chirurg, die graag ruim te tijd voor u neemt.

Samen werken aan uw genezing

Bij U-Clinic doet de specialist de complete behandeling zelf, van het eerste consult tot en met de nazorg. Hierdoor ontstaat een persoonlijke relatie met voordelen voor zowel de chirurg als de patiënt. Voor de specialist wordt het werk weer menselijker. Hij of zij is niet meer alleen bezig met routinematige handelingen maar heeft één-op-één contact. Hierdoor gaat ook de kwaliteit van het resultaat omhoog. U kunt immers heel direct aan de behandelend chirurg duidelijk maken wat u voelt en hoe het met u gaat, zonder filter van de assistenten. Omgekeerd krijgt u ook duidelijke uitleg over uw eigen rol in het genezingsproces. U bent zo echt medeverantwoordelijk voor het resultaat. Wij spreken dan ook wel van ‘Co-creatie’.

Hoe werkt het eerste consult?

Aan de hand van een vooraf door u ingevuld formulier bespreekt u uw klachten met de specialist. Deze zal u meteen onderzoeken. Gaat het om een kleine ingreep, dan kan de arts u wellicht meteen ter plekke helpen. Zo niet, dan stelt de arts samen met u een behandelplan op. Hij of zij kan u ook meteen vertellen of de ingreep vergoed wordt. U weet dus precies waar u aan toe bent. Komt het tot een behandelplan, dan maakt de assistente verder de afspraken rond. Bij haar kunt u ook altijd terecht met praktische vragen. Niet alleen ter plekke, maar ook later, via telefoon of per e-mail.

De vergoeding

Het eerste consult wordt altijd door de zorgverzekeraar vergoed, al hanteren verzekeraars een eigen risico. Of de verdere behandeling wordt vergoed, hangt van diverse factoren af. Het ligt er ook aan of er een medische reden is voor de ingreep. Een meer cosmetische behandeling wordt vaak niet vergoed.

Documenten

Voor uw eerste consult hebben wij de volgende documenten van u nodig:

  • verwijsbrief van de huisarts
  • verzekeringspolisblad en -pasje
  • uw legitimatie
Naam

U-Clinic locaties

U-Clinic Amstelveen
Asserring 184A
1187 KL Amstelveen
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Amsterdam
Haarlemmerweg 25A
1051 KN Amsterdam
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Bussum
Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
routeplanner

> flebologie
> proctologie

U-Clinic Hattem
Eikenlaan 15
8051 BD Hattem
routeplanner

> flebologie
> proctologie

Algemene contactgegevens
Tel: 085 - 022 0580
E-mail: info@u-clinic.nl
Bekijk de >kaart<

Openingstijden
ma t/m vrij 09:00 - 17:00 u
Avondpoli op afspraak

© 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |