Kosten en Vergoedingen behandelingen

Qua kosten en vergoedingen maakt het voor u als patiënt niets uit als u kiest voor de topkwaliteit van U-Clinic. U krijgt bij ons uitstekende zorg van betrokken specialisten met aandacht voor uw persoonlijke situatie, en dat kost u in principe niets extra. U-Clinic is namelijk een erkende kliniek, gespecialiseerd in de behandeling van ‘intieme’ problemen, zoals aambeien, spataderen en overbeharing. De verzekering ziet ons als ‘gewoon’ ziekenhuis en geeft dus standaardvergoedingen voor de behandelingen. De tarieven die U-Clinic voor de verzekerde zorg in rekening brengt zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA).

Het eerste consult is altijd vergoed vanuit de basisverzekering!

Als iemand met een serieus probleem uit angst voor de kosten niet naar de dokter gaat, kan dit leiden tot onnodig leed en extra zorgkosten. Daarom houden de verzekeraars de drempel voor de eerste gang naar de dokter of specialist zo laag mogelijk. Dit betekent dat zij het eerste consult volledig vergoeden, als er een verwijzing van de huisarts is. Wel moet u altijd rekening houden met uw eigen risico!

*Let op: als u verzekerd bent bij Menzis, Anderzorg, Ditzo of de Amersfoortse, neem dan even contact met ons op. Wij informeren u dan over uw specifieke vergoedingen.

Hoe zit het met andere kosten en vergoedingen?

Over de vergoedingen van de behandelingen kunnen we moeilijk algemene uitspraken doen, omdat elke verzekeraar daar anders mee om gaat. En zelfs binnen één maatschappij bestaan er grote verschillen per polis. De meeste medisch noodzakelijke behandelingen worden wel vergoed. Maar zodra het om mogelijk cosmetische beslissingen gaat, wordt het beleid minder helder. Zo worden sommige spataderbehandelingen niet vergoed omdat ze niet ernstig genoeg zouden zijn en geen gezondheidsrisico met zich mee brengen. Dit geldt ook voor huidtherapie van Cosmedilight, zoals definitief ontharen of camouflagetherapie. Hoewel u bij sommige polissen weer wel een jaarlijks bedrag mag besteden aan dit soort behandelingen.

De prijzen voor deze niet-verzekerde zorg vindt u op de pagina over huidtherapie.

En uw specifieke geval?

We begrijpen dat u met dit soort algemeenheden niet veel opschiet. Daarom adviseren we u bij klachten in ieder geval gebruik te maken van het vergoede eerste consult. Als de specialist een diagnose heeft gesteld, kan hij u ook direct vertellen welke behandeling hij adviseert. Als u ons dan vertelt bij wie en met welk pakket u verzekerd bent, zoeken wij meteen voor u uit of uw behandeling vergoed wordt. U kunt dan zelf beslissen of u verder wilt gaan. Hoe dan ook, bij serieuze medische problemen met gevaar voor uw gezondheid – dus als niks doen geen optie is – wordt de behandeling altijd vergoed. Dus neem vooral geen risico en kom langs!

Naam

Meer informatie over vergoedingen en kosten

Vooraf overleggen over mogelijke kosten en vergoedingen kan altijd. Neem contact op met U-Clinic.

Passantentarief

De behandelingen bij U-Clinic worden over het algemeen rechtstreeks in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar. Als u niet verzekerd bent (of niet in Nederland verzekerd bent) geldt het passantentarief. De passantentarieven worden jaarlijks vastgesteld en gepubliceerd op de website. Klik hieronder voor de passantentarieven van U-Clinic.

Passantentarief U-Clinic 2018
Passantentarief U-Clinic 2019
Passantentarief U-Clinic 2020
Passantentarief U-Clinic 2021 – 2022

U-Clinic locaties

U-Clinic Amstelveen
Asserring 184A
1187 KL Amstelveen
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Amsterdam
Haarlemmerweg 25A
1051 KN Amsterdam
routeplanner

> dermatologie
> flebologie
> proctologie

U-Clinic Bussum
Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
routeplanner

> flebologie
> proctologie

U-Clinic Hattem
Eikenlaan 15
8051 BD Hattem
routeplanner

> flebologie
> proctologie

Algemene contactgegevens
Tel: 085 - 022 0580
E-mail: info@u-clinic.nl
Bekijk de >kaart<

Openingstijden
ma t/m vrij 09:00 - 17:00 u
Avondpoli op afspraak

© 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |