Nooit meer natte oksels met miraDry

23 april 2015

Het ‘zweetseizoen’ is begonnen. Na de koude wintermaanden is het voorjaar geworden. En dat betekent voor mensen die veel zweten slecht nieuws. Een aantal keer per dag een schoon shirt aan moeten trekken, schaamte voor zweetplekken onder de oksels, het vermijden van sociaal contact, het zijn allemaal voorbeelden van problemen die mensen met hyperhidrose (de medische term voor extreem zweten) kunnen hebben.

miraDry in Amsterdam

Tot nu toe zijn behandelingen hiervoor steeds tijdelijk (zoals Botox) of zeer ingrijpend (operaties waarbij de zweetklieren worden verwijderd of zenuwen worden doorgesneden) geweest. Maar nu biedt U-Clinic in Amsterdam een blijvende oplossing voor dit grote probleem: de miraDry behandeling.

Sociaal probleem

We spreken dermatoloog Michiel Uffen die de miraDry behandeling als eerste in Amsterdam uitvoert: “Zweten kan een groot sociaal probleem zijn, maar iedere patiënt ervaart dit anders. Ook een lichte mate van zweten kan als zeer storend worden ervaren. U-Clinic is erg blij dat we nu voor lichte en zware okselzweters een blijvende en veilige oplossing hebben.

Blijvend resultaat

miraDry elimineert de zweetklieren door middel van elektromagnetische energie. Na 1 behandeling zijn veel patiënten al erg tevreden over de reductie van okselzweet. Voor de zware zweters is er vaak een tweede behandeling, met een tussenpose van ongeveer 3 maanden, nodig. De behandelde zweetklieren groeien niet meer terug, waardoor het effect blijvend is.”

Maak nu een afspraak

Wilt u droog de zomer in? Maak dan nu een afspraak om tijdens een intakegesprek met onze specialist te praten over uw transpiratieprobleem.