Over U-Clinic

Aangenaam…

De aanleiding van een kennismaking met U-Clinic is maar zelden aangenaam. U komt immers bij ons omdat u ergens last van hebt. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van tamelijk intieme, persoonlijke klachten: spataderen, aambeien, ongewenste beharing, overmatig zweten en huidziekten. Naast de lichamelijke problemen is er ook een belangrijke psychische component. Onze complete organisatie is erop ingericht om te zorgen dat u zich direct begrepen, veilig en op uw gemak voelt.

Persoonlijke aanpak

Al direct bij uw eerste consult zult u merken dat het bij ons vooral om ú draait. Het gewone ziekenhuis stuurt op efficiency. Daar doen assistenten een groot deel van de intake en mag de specialist zelf maximaal 10 minuten besteden aan het eerste klantencontact. Bij U-Clinic trekken we maar liefst tot een half uur voor u uit. Tijdens dit half uur heeft u een ontspannen gesprek met de behandelend specialist zélf. Hij of zij neemt alle tijd om uw klachten te bespreken en kan als het goed is al direct een diagnose stellen. Vervolgens bespreekt de specialist de mogelijke behandelingen en neemt u samen de beslissing over de juiste aanpak. Soms is het zelfs mogelijk om uw klacht meteen ter plekke te behandelen. Ook dat gebeurt dan in goed overleg.

Samenwerking

Een mens is geen machine. Het succes van uw behandeling hangt mede af van uw eigen kennis en motivatie. Daarom is het belangrijk dat u een actieve rol neemt in het hele proces. De arts zal u alles uitleggen, zodat u precies weet wat u vóór, tijdens en na de behandeling kunt doen om uw kans op succes te vergroten. Hoe meer u weet en begrijpt over de ingreep en de invloed van uw eigen handelen, des te sneller u zult genezen. Wij noemen dat ‘co-creatie’. We doen het samen.

Kosten en vergoedingen

U-Clinic is een officieel erkende kliniek. Het eerste consult wordt standaard vergoed door de verzekeraar. Wel kan het zijn dat u een eigen risico moet betalen. Dat hangt af van uw polisvoorwaarden. U kunt hierover tijdens uw eerste telefoontje even overleggen met onze goed opgeleide en ervaren assistenten. De vergoeding van de behandeling hangt af van de aard en de ernst van uw klacht. Met name meer esthetische behandelingen worden niet altijd vergoed. De specialist kan dit prima inschatten tijdens het eerste consult. U weet dus precies waar u aan toe bent. Zie voor meer details ook de pagina Kosten en vergoedingen.

Stap over die drempel!

Hebt u last van een aandoening die valt binnen onze specialismen? Blijf niet met uw klachten lopen. Vertrouw op de persoonlijke, discrete en professionele aanpak van onze medewerkers. Zet de stap. Neem nú contact op voor een eerste afspraak. U krijgt er geen spijt van. Zoals u ook kunt lezen uit de ervaringen van patiënten die al eerder kennis maakten met de kwaliteit van U-Clinic.


Blog artikelen over U-Clinic