Last van Marisken

Hebt u last van marisken – overtollige huid bij de anus – als gevolg van aambeien? Deze huidflapjes kunnen pijn en irritatie veroorzaken, terwijl wij ze heel gemakkelijk en snel kunnen verwijderen. Dat gaat poliklinisch, onder lokale verdoving. Met één behandeling en ongeveer een week genezingstijd bent u er geheel van af. Blijf er dus niet mee lopen, maar neem contact op met U-Clinic

Wat zijn Marisken?

Marisken zijn minder bekend dan aambeien, maar kennen wel dezelfde oorzaak: resten van uitwendige aambeien, meestal opgetreden na de zwangerschap. De uitgerekte huid blijft hangen in de vorm van een driehoekig flapje aan de rand van de anus. Soms ook meer in de vorm van een capuchon of een zakje, waar wat ontlasting in achter kan blijven. Niet erg hygiënisch en bovendien aanleiding voor huidirritatie, anale jeuk en pijnlijke zwellingen.

Behandeling van Marisken

De behandeling is eenvoudig. We verwijderen de anale huidflapjes onder plaatselijk verdoving. U kunt wel nog een tijdje een branderig gevoel houden tijdens en na de ontlasting, omdat de huid ter plaatse gevoelig is. Na ongeveer een week is meestal alles achter de rug.

  !

  !

  !

  Vergoedingen en contact

  De vergoeding hangt af van de ernst van de aandoening. Lees er meer over op onze pagina ‘Kosten en vergoedingen’. Overigens kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen met vragen. Over uw klachten, over de behandeling en over uw kans op vergoeding. Ons team staat voor u klaar. U-Clinic is er voor ú!

  U-Clinic locaties

  U-Clinic Amstelveen
  Asserring 184A
  1187 KL Amstelveen
  routeplanner

  > dermatologie
  > flebologie
  > proctologie

  U-Clinic Amsterdam
  Haarlemmerweg 25A
  1051 KN Amsterdam
  routeplanner

  > dermatologie
  > flebologie
  > proctologie

  U-Clinic Bussum
  Olmenlaan 159
  1404 DE Bussum
  routeplanner

  > flebologie
  > proctologie

  U-Clinic Hattem
  Eikenlaan 15
  8051 BD Hattem
  routeplanner

  > flebologie
  > proctologie

  Algemene contactgegevens
  Tel: 085 - 022 0580
  E-mail: info@u-clinic.nl
  Bekijk de >kaart<

  Openingstijden
  ma t/m vrij 09:00 - 17:00 u
  Avondpoli op afspraak

  © 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |