Over Cosmedilight

Als praktijk voor huidtherapie en laserontharing is U-Clinic Cosmedilight al 20 jaar een begrip in Amsterdam. Cosmedilight helpt mannen en vrouwen met het definitief verwijderen van ongewenste beharing, onder meer in nauwe samenwerking met de genderkliniek van het VU-ziekenhuis. Cosmedilight kocht ooit als een van de eerste huidpraktijken in Nederland een laserontharingsapparaat en heeft mede gezorgd voor de grote populariteit van laserontharing in Nederland. Nog steeds behoort Cosmedilight tot de top op dit gebied.

 Samenwerking met dermatologen

Cosmedilight is opgericht door een dermatologe, die steeds nauw betrokken is gebleven bij de huidtherapie. Sinds de samenwerking met U-Clinic zijn er zelfs drie dermatologen bij de praktijk betrokken. De dermatologische praktijk U-Clinic Westerpark zit in hetzelfde pand. De dermatologen kunnen daardoor altijd even bijspringen mocht hun advies nodig zijn. Dus ziet een huidtherapeute een vlekje dat zij niet vertrouwt, is er sprake van een chronische ontsteking of een mogelijke huidaandoening? De dermatoloog zit twee deuren verder op dezelfde gang. Omgekeerd kunnen de dermatologen hun patiënten doorverwijzen naar de huidtherapeuten, bijvoorbeeld voor reinigingstherapie bij acne, en daarbij toch een oogje in het zeil houden.

Activiteiten van Cosmedilight

Voor meer informatie over de activiteiten van Cosmedilight kunt u doorklikken via de onderstaande links:
Huidtherapie algemeen
Laserontharing
Elektrisch epileren
Acne-behandeling
Couperose
Camouflagetherapie
Overmatig zweten

Hebt u vragen over huidtherapie of wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Dat gaat het makkelijkste via de Cosmedilight contactpagina.