Huidtherapie, de beste huidtherapeuten aan boord

Onze professionele huidtherapeuten kunnen u helpen bij de behandeling van verschillende huidproblemen, zoals overmatige beharing, acne, lymfoedeem en couperose. En bij camouflage van wijnvlekken of andere pigmentvlekken. Cosmedilight, de huidtherapeutische praktijk van U-Clinic, werkt nauw samen met de in hetzelfde pand gevestigde dermatologen.

De huid is een zeer complex orgaan dat ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. De huid reguleert de lichaamstemperatuur en strijdt tegen ziektes en infecties. Maar de huid is ook kwetsbaar. Iedereen maakt in zijn leven wel een aantal huidproblemen mee, zoals jeugdpuistjes (acne), pigmentvlekken of couperose. Sommige van die problemen moeten behandeld worden door een huidspecialist, de dermatoloog. Veel problemen kunnen ook behandeld worden door een huidtherapeut. Bij de U-Clinic-vestiging van Cosmedilight werken diverse zeer professionele en ervaren huidtherapeuten aan:

Gekwalificeerde huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

 

Via deze link kunt u de registratie van onze huidtherapeuten opzoeken: kwaliteitsregisterparamedici.nl/raadplegenregister

  !

  !

  !

  Onder dermatologische supervisie

  Het bijzondere van Cosmedilight is dat deze gespecialiseerde kliniek voor huidtherapie is opgezet door dermatologen. Er is altijd een huidspecialist aanwezig om de huidtherapeuten eventueel te adviseren. Ziet de therapeut een verdacht plekje, dan is er vaak een dermatoloog ter plekke om te adviseren.

  Prijzen en contact

  Voor de verwachte kosten van uw behandeling kunt u altijd contact opnemen met U-Clinic Westerpark via 085 – 022 0580.

  Hieronder staan de meest voorkomende behandelingen en hun prijzen vermeld. U kunt ook hier de volledige prijslijst aanklikken.

  Huidtherapie U-Clinic

  U-Clinic locaties

  U-Clinic Amstelveen
  Asserring 184A
  1187 KL Amstelveen
  routeplanner

  U-Clinic Amsterdam
  Haarlemmerweg 25A
  1051 KN Amsterdam
  routeplanner

  U-Clinic Bussum
  Olmenlaan 159
  1404 DE Bussum
  routeplanner

  U-Clinic Hattem
  Eikenlaan 15
  8051 BD Hattem
  routeplanner

  Algemene contactgegevens
  Tel: 085 – 022 0580
  E-mail: info@u-clinic.nl

  Bekijk de >kaart<

  © 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |