Huidtherapie, de beste huidtherapeuten aan boord

Onze professionele huidtherapeuten kunnen u helpen bij de behandeling van verschillende huidproblemen, zoals overmatige beharing, acne, lymfoedeem en couperose. En bij camouflage van wijnvlekken of andere pigmentvlekken. Cosmedilight, de huidtherapeutische praktijk van U-Clinic, werkt nauw samen met de in hetzelfde pand gevestigde dermatologen.

De huid is een zeer complex orgaan dat ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. De huid reguleert de lichaamstemperatuur en strijdt tegen ziektes en infecties. Maar de huid is ook kwetsbaar. Iedereen maakt in zijn leven wel een aantal huidproblemen mee, zoals jeugdpuistjes (acne), pigmentvlekken of couperose. Sommige van die problemen moeten behandeld worden door een huidspecialist, de dermatoloog. Veel problemen kunnen ook behandeld worden door een huidtherapeut. Bij de U-Clinic-vestiging van Cosmedilight werken diverse zeer professionele en ervaren huidtherapeuten aan:

Gekwalificeerde huidtherapeuten

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Via deze link kunt u de registratie van onze huidtherapeuten opzoeken: kwaliteitsregisterparamedici.nl/raadplegenregister

Naam

Onder dermatologische supervisie

Het bijzondere van Cosmedilight is dat deze gespecialiseerde kliniek voor huidtherapie is opgezet door dermatologen. Er is altijd een huidspecialist aanwezig om de huidtherapeuten eventueel te adviseren. Ziet de therapeut een verdacht plekje, dan is er vaak een dermatoloog ter plekke om te adviseren.

Prijzen en contact

Voor de verwachte kosten van uw behandeling kunt u altijd contact opnemen met U-Clinic Westerpark via 085 – 022 0580.

Hieronder staan de meest voorkomende behandelingen en hun prijzen vermeld. U kunt ook hier de volledige prijslijst aanklikken.

Huidtherapie U-Clinic

U-Clinic locaties

U-Clinic Amstelveen
Asserring 184A
1187 KL Amstelveen
routeplanner

U-Clinic Amsterdam
Haarlemmerweg 25A
1051 KN Amsterdam
routeplanner

U-Clinic Bussum
Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
routeplanner

U-Clinic Hattem
Eikenlaan 15
8051 BD Hattem
routeplanner

Algemene contactgegevens
Tel: 085 – 022 0580
E-mail: info@u-clinic.nl

Bekijk de >kaart<

© 2022 U-Clinic    |    webdesign by iWeb     |